VENOSAN HARISNYÁK

Megnézem

BORT SEGÉDESZKÖZÖK

Megnézem

RESOXX SPORTHARISNYÁK

DÖNTÖTT SARKÚ GYEREKCIPŐK

Megnézem
Termékek

A RESOXX kompressziós sportzoknik már nemcsak a gyógyulni vágyókat, de az aktív sportolókat is szolgálják. A RESOXX termékcsalád darabjai egyszerű formatervezésük, valamint csúszásgátló, antibakteriális és keringésjavító kialakításuk révén a profi sportolók és az aktív testmozgást végzők kelléktárának nélkülözhetetlen részei. 

A kétféle, teljes lábat, illetve csak a vádlit fedő kivitelben elérhető RESOXX termékeket kifejezetten a sportolók igényeire szabták. Nyomáspontjainak kialakítása többszörös funkciót lát el, egyfelől a vénás keringést segítve fokozza az oxigénszegény, izomlázat okozó anyagokban gazdag vér mielőbbi kiürülését, másrészt az artériás keringést javítva gyorsítja a véráramlást, biztosítva az izomszövetek oxigéndús, friss vérrel történő ellátását.  Az optimális véráramlás biztosítása mellett támasztja, stimulálja és stabilizálja a láb izmait, csökkentve ezáltal a feldagadás, az Achilles-ín degenerálódásának, illetve a mikro-sérülések esélyét.

A felhasznált anyagok és kötéstechnika gyakorlatilag kizárja a kellemetlen gyűrődések és az ezekből fakadó súrlódások esélyét, csökkenti a hólyagosodást, kiváló nedvesség kontrolláló hatást biztosít és magas fokú komfortérzetet nyújt a legszélsőségesebb igénybevétel során is.

Thumb pic1