VENOSAN HARISNYÁK

Megnézem

BORT SEGÉDESZKÖZÖK

Megnézem

RESOXX SPORTHARISNYÁK

Megnézem

DÖNTÖTT SARKÚ GYEREKCIPŐK

Termékek
Döntött sarkú gyermekcipők

Az egészséges lábizomzat, lábboltozat kialakulásához nélkülözhetetlen, hogy a gyerek minél többet mozogjon, természetes talajon mezítláb járjon. Manapság erre sajnos már nem mindig nyílik lehetőség, így a szülők felelőssége igen nagy abban, hogy a gyerek számára megfelelő lábbelit válasszanak ebben a kiemelten fontos fejlődési szakaszban.

A hátul zárt, kemény kérgű cipő sarka belülről kifelé döntött. A talpboltozatot erősítendő, nincs benne betét, viszont jól kiképzett, széles orral rendelkezik. A sarok néhány milliméteres kifelé döntésének eredményeként a láb megfelelő helyzetbe kerül, nem feszülnek meg a belső bokaszalagok, ritkább a lábfájás, és mód van a talpboltozat egészséges kialakulására.

Ezt a célt szolgálják a kifejezetten gyermekek számára kialakított, kifelé döntött sarkú, szaknyelven supináló cipők, melyek az első lépésektől kezdve 8-10 éves korig segítik a lábak egészséges fejlődését. Szükség esetén tovább is hordhatók, legfeljebb 38-as méretig.

Széles választék egész évben

Supinált gyerekcipőink kizárólag üzletünkben vásárolhatók meg, ahol a Veno-Med Kft. munkatársai szakszerű tanácsadással várják a vásárlókat. A választék nem szezonális, folyamatosan kaphatók a téli, nyári és átmeneti modellek is. Egész évben árusítunk például szandálokat, így az óvodai és iskolai váltócipő akár télen is beszerezhetô.