VENOSAN HARISNYÁK

Megnézem

BORT SEGÉDESZKÖZÖK

Megnézem

RESOXX SPORTHARISNYÁK

DÖNTÖTT SARKÚ GYEREKCIPŐK

Megnézem
Resoxx Sportzokni

Maximális támogatás

A szabadalmaztatott S.E.P. nyomáspont rendszer garantálja a talpra futás közben nehezedő nyomás optimális eloszlását, enyhítve ezáltal az izmok, a csípő és a gerinc terhelését, javítva a teljes test mozgáskoordinációját, és fokozva a teljesítőképességet.

Optimális nyomás

A RESOXX kialakításának hármas funkciója egyszerre fokozza az elhasznált vér kiürülését, az izomszövetek vérellátását, valamint az izmokat megtámasztva, stimulálva és stabilizálva jobb teljesítményt, nagyobb biztonságot eredményez.

High-tech szálak

A RESOXX anyagválasztása és kötéstechnikája nem csupán maximális kényelmet biztosít, de csökkenti a testmozgással járó kellemetlen mellékhatások, továbbá a magas fokú terhelésből eredő problémák valószínűségét is. Az anyag nem gyűrődik és nem okoz felesleges súrlódást, mikroszálas struktúrája minimalizálja a vízhólyagképződést, továbbá gondoskodik az érzékeny részek – a lábujjak és az Achilles-ín – megfelelő kényelméről és védelméről is. Az alkalmazott Meryl Skinlife®  ezüst ionokat tartalmazó szálainak bakteriosztatikus hatása biztosítja a bőr optimális baktérium háztartását, csökkentve a kellemetlen szagokat és az izzadást.

Színválaszték

Fehér
Fekete

Méretek

Thumb zoknimeretek


Thumb soxbackbig