BORT SEGÉDESZKÖZÖK

Megnézem

RESOXX SPORTHARISNYÁK

Megnézem

DÖNTÖTT SARKÚ GYEREKCIPŐK

Megnézem
Fekélygyógyítás
Venosan® 8000 - A gyors gyógyulásért

Komplex támogató kompressziós rendszer a visszérbetegségek következtében fellépő lábszárfekély gyógyításának minél hatékonyabb elősegítésére. A Venosan® 8000 két részből áll, egy éjjel-nappal viselt tartós harisnyából, mely megakadályozza a fekélyre felhelyezett kötés elcsúszását, illetve egy napközben hordott felső harisnyából, mely a véráram stimulálásával segíti elő a mihamarabbi gyógyulást.

A Venosan® 8000 önmagában nem alkalmas a fekélyek kezelésére, kizárólag a sebgyógyulás orvos által meghatározott szakaszában, az általa felhelyezett megfelelő kötéssel együttesen használható! Bármilyen nem előírásszerű használatból eredő egészségkárosodás felelősségét a felhasználót viseli!

Ideális kombináció
A két, egymást támogató részből kialakított rendszer optimális hatást kifejtve segíti a gyógyulást. A tartós harisnya stabilan rögzíti a kötést és alacsony nyomást kifejtve különösen kényelmes viseletet biztosít, nem akadályozza az éjszakai pihenést, míg a nappali réteg a mindennapos testmozgás támasztotta kihívások kezelésében nyújt segítséget a gyógyulás befejeztéig.

Egyszerű használat
A külön is rendelhető tartós harisnya akár mosógépben, 60°C fokon is tisztítható, lágy felszíne elősegíti a nappali harisnya minél könnyebb felhelyezését.

Anyaga


tartós harisnya

90% polyamid
10% elastan

nappali harisnya
62% TACTEL® polyamid
26% elastan
8% pamut
4% SeaCell®

Színválaszték
A teljes csomag egy darab bézs színű nappali, és két darab fehér színű tartós harisnyát tartalmaz.

Típusok

Thumb tipus 8002

Thumb tipus 8003

Thumb tipus tartos

Hogyan kell mérni?

A méretek pontos levételéhez idő és rendszeresség kell. Ha csak egy mód van rá, a mérést mindig olyankor végezzük, amikor a láb pihent, nem duzzadt sehol. Méretvétel közben a páciensnek mindenképpen állnia kell. A pontosan illeszkedő kompressziós harisnya ugyanis a terápia sikerének előfeltétele, ettől függ, elégedett lesz-e a páciens.

Thumb meres fekely