A Venosan kompressziós harisnyák valamennyi idevágó angiológiai, phlebológiai és lymphológiai kórképre optimális terápiát biztosítanak. Az orvosi követelmények és az egyéni testméretek függvényében három különböző kompressziós osztály, sokféle kivitel és széles méretválaszték áll rendelkezésre. A legtöbb Venosan kompressziós harisnya megrendelhető egyéni méretvétel alapján is, ha a páciens méretei ezt szükségessé teszik.

A Venosan harisnyák egyik fő alap anyaga a Tactel ® High Tech mikroszál, mely az emberi hajszálnál is vékonyabb, bársonyos tapintású fonal. A Tactel® klimahatású anyag, miközben a nedvességet kifelé szállítja, rendkívül kényelmessé teszi a harisnya viseletét. Az anyag erő/nyúlás görbéje lapos, ezért a harisnya könnyen felhúzható.

Az ezüst bevonatú X-Static® - The Silver Fiber™ szál antibakteriális és bioaktív hatása révén támogatja a lábhigiéniát, gátolja a szagképződést és a fertőzéseket. Az X-Static® - The Silver Fiber™ szál jó hővezető képességének köszönhetően magas a hőmérséklet kiegyenlítő hatása. Melegben gyorsan elvezeti a hőt a bőr felszínéről és szétosztja a termék egész felületén hidegben pedig, mert kiváló tükröző tulajdonságú anyag visszatartja a testmeleget. Az ezüst hővezető tulajdonságai a Tactel® mikroszállal kombinálva képesek elvezetni a bőrnedvességet is.

A térdharisnyák pontos méretének meghatározásához szükség van a boka, vádli és a térd alatti körméretekre, combtőig érő modelleknél és harisnyanadrágnál a combtő körméretre, valamint hosszméretekre, térdig illetve combtőig.

A harisnyák nyitott és zárt orrú kivitelben testszínű, illetve zárt orrú kivitelben, fekete színben kaphatók.

 

Anyagösszetétel:

40 % TACTEL®

30 % Elastan

20 % pamut

10 % X-Static® – The Silver Fiber™

Venosan

Venosan 5001 AD (párban)
(sg45021)

Az ezüst erejével

Termékvariáció állapota: Rendelésre

18 274 Ft

Méret

Szín

Típus

Partnereink